Különleges ajánlat iskoláknak:

ingyen drogfelvilágosító kiadványok a kijelölt településeken!

Különleges ajánlat iskoláknak:

ingyen drogfelvilágosító kiadványok a kijelölt településeken!

Megrendelési feltételek

 

  1. Egy különleges lehetőség keretében most a meghatározott településekről jelentkező iskolák hozzájuthatnak Az igazság a drogokról füzetekhez és dokumentumfilmhez. Ezt a lehetőséget helyi támogatóink és önkénteseink teszik lehetővé. Az adományozói és önkéntesi keretre való tekintettel nem tudjuk vállalni az ország bármely települése, bármely intézményébe. (Kiszállítási terület és elérhetőség a lap alján.)
  2. A készletekre való tekintettel intézményenként 1 dokumentumfilm megrendelése lehetséges. A füzetekből 1-1 példány rendelhető minden diáknak és pedagógusnak. Például egy általános iskolában, ahol 400 felsős diák és 50 pedagógus van, ez azt jelentené, hogy rendelhet 450 füzetet és 1 dokumentumfilmet. 
  3. Az igazság a drogokról kiadványok megrendelése, átvétele és használata semmilyen költséget nem jelent a lehetőségben részesülő iskoláknak.
  4. Az átvételtől számított 5 héten belül visszajelzésként küldjön egy rövid tapasztalati leírást a drogfelvilágosító anyagok használatából. A visszajelzéshez csatoljon fényképet arról, hogy a diákok átveszik, vagy olvassák a füzeteket, valamint arról, hogy nézik a dokumentumfilmet. Minimum 2, maximum 5 fotót küldjön. (Önkénteseink és támogatóink azért segítenek, hogy az hasznos legyen az iskolák pedagógusai és diákjai számára, így különösen fontos a visszajelzés.) A visszajelzést és a fotókat hírlevélben és média felületeinken megosztjuk. 
  5. Az igazság a drogokról felvilágosító kiadványok átadását általános iskolákban alsósok számára nem javasoljuk. Viszont 5. osztálytól felfelé, egészen a végzős középiskolásokig érdeklődéssel szokták fogadni.
  6. Nem tudjuk, hogy a közeljövőben tudunk-e hasonló lehetőséget biztosítani. Így kérjük, arra használják fel ezt a lehetőséget, hogy az iskola minden diákját felvilágosítsák, nem csak néhány osztályt. Például nem csak a tizedik, hanem mindegyik évfolyamnak rendelnek. 
  7. A megrendelő vállalja, hogy személyesen vagy más pedagógusok bevonásával kiosztja a füzeteket a diákoknak, a dokumentumfilmet pedig levetítik nekik.

 

Megrendelés


Személyes adatok

Intézményi adatok

Az igazság a drogokról anyagokról

Az igazság a drogokról füzetek összefoglalják a drogokkal kapcsolatos legfőbb kérdéseket, amik kitérnek a legismertebb drogok hatásaira. Több, mint 100 országban használják sikeresen ezeket a füzeteket a drogmegelőzésben.

A többszörös díjnyertes Az igazság a drogokról dokumentumfilm korábbi drogfüggők és drogdílerek őszinte beszámolóit mutatja be. Az interjúkban a drogokkal kapcsolatos kendőzetlen igazságot, a saját tanulságos történetüket mesélik el.