Különleges ajánlat iskoláknak

Különleges ajánlat iskoláknak

Megrendelési feltételek

 

  1. Egy különleges lehetőség keretében most a meghatározott területekről jelentkező iskolák hozzájuthatnak Az igazság a drogokról oktatócsomaghoz. Ezt a lehetőséget támogatóink és önkénteseink teszik lehetővé. Az adományozói és önkéntesi keretre való tekintettel nem tudjuk vállalni az ország bármely települése, bármely intézményébe.
  2. A készletekre való tekintettel intézményenként 1 oktatócsomag megrendelése lehetséges.
  3. Az igazság a drogokról kiadványok megrendelése, átvétele és használata semmilyen költséget nem jelent a lehetőségben részesülő iskoláknak.
  4. A tapasztalatok elemezhetősége érdekében az első foglalkozás előtt és az utolsó megtartása után az általunk küldött anonim kérdőíveket kérjük kitöltetni a megelőzésben résztvevő osztályok tanulóival. Ha a kérdőív kitöltetését illetően segítségre van szükségük, vagy kérdésük lenne, akkor ezt van idő és lehetőség koordinálni. (A kérdéssor egyeztetéstől függően online és nyomtatott formában is kitölthető.)
  5. Visszajelzést kérünk a tapasztalatokról. A leírásnak nem kell hosszúnak lennie. A megválaszolandó kérdéseket a használatbavételt követően e-mailben küldjük. A visszajelzéshez csatoljon fényképet arról, hogy a diákok átveszik, vagy olvassák a füzeteket, valamint arról, hogy nézik a dokumentumfilmet. Minimum 2, maximum 5 fotót küldjön. (Önkénteseink és támogatóink azért segítenek, hogy az hasznos legyen az iskolák pedagógusai és diákjai számára, így különösen fontos a visszajelzés.) A visszajelzést és a fotókat hírlevélben és média felületeinken megosztjuk. 
  6. Az igazság a drogokról felvilágosító kiadványok átadását általános iskolákban alsósok számára nem javasoljuk. Viszont 5. osztálytól felfelé, egészen a végzős középiskolásokig érdeklődéssel szokták fogadni.
  7. Nem tudjuk, hogy a közeljövőben tudunk-e hasonló lehetőséget biztosítani. Így kérjük, arra használják fel ezt a lehetőséget, hogy az iskola minden diákját felvilágosítsák, nem csak néhány osztályt. Például nem csak a tizedik, hanem mindegyik évfolyamban használják. 
  8. A megrendelő vállalja, hogy személyesen vagy más pedagógusok bevonásával az oktatócsomaghoz tartozó tanterv és felvilágosító kiadványok segítségével oktatja diákjait.

 

Megrendelés

Személyes adatok

Intézményi adatok

A csomag tartalma

Az igazság a drogokról tanári kézikönyv teljes kidolgozott óravázlatokat tartalmaz, valamint útmutatásokat arról, hogy hogyan tanítsa meg az igazságot a tizenegy különböző drogról. Ezek az óravázlatok aktív részvételre ösztönzik Önt és a tanulóit, hogy valóban megtudják az igazságot a drogokról.

A többszörös díjnyertes Az igazság a drogokról dokumentumfilm korábbi drogfüggők és drogdílerek őszinte beszámolóit mutatja be. Az interjúkban a drogokkal kapcsolatos kendőzetlen igazságot, a saját tanulságos történetüket mesélik el. 

Az igazság a drogokról füzetek összefoglalják a drogokkal kapcsolatos legfőbb kérdéseket, amik kitérnek a legismertebb drogok hatásaira. Több, mint 100 országban használják sikeresen ezeket a füzeteket a drogmegelőzésben.

Elérhetőség

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
info@drogmentes.hu
+36 70 385 8351