Bolti füzetkihelyezés

adatfeltöltő felület

 

FONTOS TUDNIVALÓK!
Kérlek, az alábbiakat olvasd el alaposan, mielőtt kitöltöd az űrlapot!

 

További adatok mező használata:

Ha bármilyen kapcsolattartói vagy bolttal kapcsolatos adatnak nincs hely a megszokott mezőkben, akkor azt a További adatok mezőbe vidd be!
Például, ha a kapcsolattartó személy e-mail címét megkaptad, akkor így írd a további adatok mezőbe: e-mail: pelda@cim.hu
Fontos, hogy ha csak kapcsolattartó személy email címet kaptál, és az üzlethez/bolthoz külön nem kaptál, akkor a személy email címét a további adatok mezőbe írd be!

 

Email cím mező:

Új üzlet esetén, ha nem kaptál e-mail címet az üzlethez, akkor ne írj semmit az Email mezőbe. Ne írd, hogy nincs, ne írj vonalat, stb. Egyszerűen csak hagyd teljesen üresen az email mezőt. Ha van e-mail cím az adott üzlethez, akkor természetesen írd be.

A Régi üzletekben az a közös, hogy MINDENKÉPPEN van hozzájuk e-mail cím. (Vagy valós e-mail cím, vagy olyan amit mi generáltunk neki azonosítás céljából.) A régi üzleteknél azért kell mindenképpen e-mail cím, mert akkor a rendszerünk felismeri, hogy ugyanaz az üzlet lett most feltöltve, ahol már korábban is voltunk. Ezért ha pontosan beírod a már korábban is használt e-mail címet, akkor a további cím adatokat nem is kell beírnod. Így régi üzleteknél FELTÉTLENÜL írd be az email címet a bolti táblázatból.

 

Az üzlet kapcsolattartójának elérhetősége mezők

Ha nem adta meg, hogy ki vette át a füzeteket, akkor új üzlet esetén a kapcsolattartói adatoknál a Vezetéknévhez írd, hogy NINCS, és a Keresztnévhez is, hogy NINCS. Régi bolt esetén pedig írd be a legutóbbi kapcsolattartó adatait. (Ha korábban sem volt kapcsolattartó, akkor ugyanúgy legyen NINCS írva.)

 

ÚJ ÜZLETBE FÜZET ÁTADÁS

 

Füzetátadási adatok
Az üzlet kapcsolattartójának elérhetősége

Üzlet/Bolt elérhetőség

 

RÉGI ÜZLETBE FÜZET ÁTADÁS

 

Füzetátadási adatok
Az üzlet kapcsolattartójának elérhetősége

Üzlet/Bolt elérhetőség