drogprevenció füzet iskola osztály

Támogatás felajánlás

Adjon meg itt egy összeget és megmutatjuk hány gyermek felvilágosítását segítené!


Ezen az oldalon tud támogatási felajánlást tenni a Drogmentes Világért Magyarországi képviselője a Magyar Prevenciós Alapítvány részére. 

 

Cégből történő támogatás esetén a „Személyes adatok” részhez kérjük a cég tulajdonosa, pénzügyi döntéshozója adatait írja be. Ha a pénzügyi, vagy egyéb kapcsolattartást más végzi a cégben, akkor a kapcsolattartó személy nevét, beosztását és elérhetőségeit írja be a lenti „Megjegyzés” mezőbe.

A „Céges adatok” rész kitöltése azért fontos, hogy megfelelően tudjuk kiállítani az elismeréseket, valamint az adóigazolásokat és pénzügyi bizonylatokat helyes címre állítsuk ki. 

Magánszemélyként adott támogatás esetén a „Céges adatok” részben a „Név, amit az oklevélen szeretne látni” mező és a cím adatok kitöltése is szükséges. 

A Támogatás típusa résznél az elsődleges kérdés, hogy Anyagi, vagyis pénzbeli támogatásról, vagy Tárgyi, azaz nem pénzbeli (de értékében forintosítható) termék, szolgáltatás, szállás, élelmiszer vagy egyéb támogatásról szól a felajánlás. Tárgyi esetén kérjük nevesíteni a támogatás mivoltát, azaz mi a megnevezése a felajánlott támogatásnak (Például: 700 db kifli, 2 db asztal, menedzsment képzés 3 fő részére, stb.)

A Megjegyzés részt pedig használja szabadon bármely kérdése, kérése vagy információ pontosítás közlésére. 

Személyes adatok

Támogatás felajánlás
Céges adatok

Adományozással kapcsolatos kérdésével írjon nekünk:

penzugy@drogmentes.hu

vagy keressen bennünket telefonon:

+36 70 385 8351