Különleges ajánlat

ingyen drogfelvilágosító csomag intézményeknek!

Különleges ajánlat

ingyen drogfelvilágosító csomag intézményeknek!

Megrendelési feltételek

 

  1. Egy különleges lehetőség keretében most díjmentesen hozzájuthat Az igazság a drogokról készlethez. Ezt a lehetőséget a Drogmentes Világért Alapítvány támogatói és önkéntesei teszik lehetővé.
  2. A készletekre való tekintettel intézményenként 24 drogprevenciós szettet biztosítunk.
  3. Az igazság a drogokról kiadványok megrendelése, átvétele és használata semmilyen költséget nem jelent a lehetőségben részesülő szervezeteknek.
  4. A tapasztalatok elemezhetősége érdekében az első foglalkozás előtt és az utolsó megtartása után az általunk küldött anonim kérdőíveket kérjük kitöltetni a megelőzésben résztvevő osztályok tanulóival. Ha a kérdőív kitöltetését illetően segítségre van szükségük, vagy kérdésük lenne, akkor ezt van idő és lehetőség koordinálni.
  5. Visszajelzést kérünk a tapasztalatokról. A leírásnak nem kell hosszúnak lennie. A megválaszolandó kérdéseket a használatbavételt követően e-mailben küldjük. A visszajelzéshez csatoljon fényképet arról, hogy a diákok átveszik, vagy olvassák a füzeteket, valamint arról, hogy nézik a dokumentumfilmet. Minimum 2, maximum 5 fotót küldjön. (Önkénteseink és támogatóink azért segítenek, hogy az hasznos legyen az intézmények és a drogmegelőzésben részesülő fiatalok számára, így különösen fontos a visszajelzés.) A visszajelzést és a fotókat hírlevélben és média felületeinken megosztjuk.
  6. Az igazság a drogokról felvilágosító kiadványok átadását általános iskolákban alsósok számára nem javasoljuk. Viszont 5. osztálytól felfelé, egészen a végzős középiskolásokig érdeklődéssel szokták fogadni.
  7. Nem tudjuk, hogy a közeljövőben tudunk-e hasonló lehetőséget biztosítani. Így kérjük, arra használják fel ezt a lehetőséget, hogy az intézmény minden diákját felvilágosítsák, nem csak néhány osztályt. Például nem csak a tizedik, hanem mindegyik évfolyamban használják. 
  8. A megrendelő vállalja, hogy személyesen vagy más pedagógusok/kollégák bevonásával a készlethez tartozó tanterv és felvilágosító kiadványok segítségével oktatja diákjait.

 

Megrendelés

Személyes adatok

Intézményi adatok

A készlet tartalma

Az igazság a drogokról útmutató kidolgozott vázlatokat tartalmaz, valamint útmutatásokat arról, hogy hogyan tanítsa meg az igazságot a különböző drogról. Ezek az foglalkozás-vázlatok segítenek átfogni az igazság a drogokról anyagokat, hogy azonnal bele lehessen kezdeni a megelőző oktatásba. 

Az igazság a drogokról füzetek összefoglalják a drogokkal kapcsolatos legfőbb kérdéseket. Egy szett 14 füzetet tartalmaz, amelyek a leggyakrabban használatos drogfajtákat tárgyalják, és az azok fogyasztásával járó veszélyeket. Több, mint 100 országban használják sikeresen ezeket a füzeteket a drogmegelőzésben.

Továbbá ezek a füzetek a drogok rövid és hosszútávú tüneteit is tartalmazzák, így nem csak a diákok számára, hanem a tanárok számára is segíthetnek felismerni a jeleket.

A többszörös díjnyertes Az igazság a drogokról dokumentumfilm korábbi drogfüggők és drogdílerek őszinte beszámolóit mutatja be. Az interjúkban a drogokkal kapcsolatos kendőzetlen igazságot, a saját tanulságos történetüket mesélik el. Az intézmények igényeire való tekintettel ezt online videóként biztosítjuk. 

Elérhetőség

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
info@drogmentes.hu
+36 70 385 8351